maxxonline:. is voortaan GROUP7 Consulting

0

Zoals jullie misschien al weten ben ik al een tijd bezig om GROUP7 op te zetten. Bij gesprekken in de markt kreeg ik telkens dezelfde opmerkingen:

  • er is op dit moment nog geen partij die een brug kan slaan tussen strategisch advies op organisatie niveau en strategisch advies over website inrichting
  • er is op dit moment nog geen partij die strategisch advies praktisch kan maken en kan helpen realiseren
  • er is op dit moment nog geen partij die kennis- en ervaring van sector, organisatie en kanaal koppelt aan het vermogen om organisaties mee te nemen en te veranderen
  • er is op dit moment nog geen partij die alle onderdelen van een online keten overziet (strategie, organisatie, kanaal inrichting, kanaal operatie, platformen en project management)

Wat is er dan mooier om hier invulling aan te gaan geven? Daarom wordt ‘GROUP7: multi-channel & e-commerce‘ opgericht. Dit ga ik doen samen met Edzo Braaksma. Ik ga mij richten op het opzetten en uitbouwen van de unit Consulting, hij op die van de unit Projects. Daarnaast zijn we in gesprek met een aantal kandidaten om mee te gaan bouwen aan GROUP7!

Ons aanbod:
GROUP7 verbetert het rendement van kanalen.

Dit doen wij door de balans tussen strategie, organisatie en kanaal inrichting te verbeteren. Wij hebben een pragmatische aanpak, gericht op het realiseren van korte termijn resultaten. Wij richten ons op:

  • het verbeteren online kanalen
  • het verbeteren van de samenwerking van het online kanaal met overige kanalen
  • het herinrichting van bedieningsconcepten en kanalen vanuit klantbehoefte

Om dit te kunnen doen zijn kennis en ervaring essentieel. Niet alleen van de (on)mogelijkheden van online kanalen, sector specifieke kennis, maar met name het vermogen om organisaties in beweging te brengen en blijvende resultaten te behalen.

Daarom werken  wij uitsluitend met ervaren mensen, die hun sporen hebben verdiend.

Er wordt nu hard gewerkt om GROUP7 verder op- en uit te bouwen. In de tussentijd kan je ons online volgen. Kijk voor meer informatie op: www.grp-7.com of neem even contact met mij op.