GROUP7 focust op retail met Jan Bosse als nieuwe associate

0

Jan Bosse gaat nog nauwer samenwerken met het GROUP7. Jan is een specialist in direct marketing en e-commerce en gaat ons versterken als associate partner. Eerder heeft Jan als manager bij Neckermann en Otto de transitie van catalogus naar online retailer gerealiseerd.

Gijsbert van der Sleen, managing partner GROUP7: “Veel van onze klanten hebben grote uitdagingen in het optimaal bedienen van klanten via verschillende kanalen. Ook halen klanten nog lang niet de rendementen uit E-Commerce die zij verwachten. Wij geloven sterk in de toegevoegde waarde van specifieke kennis, gekoppeld aan een brok praktijkervaring. Onze klanten zullen veel profijt hebben van de samenwerking met Jan, die meermalen bewezen heeft dat hij organisaties bij grote veranderingen uitstekend kan helpen. We werken al een tijd samen met Jan en zijn blij dat we zijn ervaring toe kunnen voegen aan GROUP7!”

Jan Bosse: “Een bureau als GROUP7 kan ook grotere projecten aan, waarvoor meerdere specialisten nodig zijn. Het concept van samenwerking met echte specialisten met bewezen trackrecords vind ik een groot voordeel. Zij weten hoe je theorie in de praktijk brengt. Bovendien had ik een goed gevoel bij ze.”

meer informatie

Wilt u weten op welke manier de GROUP7 retail organisaties ondersteunt met het verbeteren van multi channel commerce? Neem dan contact op met Jan Bosse op 070 212 32 80 of stuur een email.

Neem direct contact op.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>