over maxxonline:.

maxxonline:. is van een blog gegroeid naar een adviesbureau en is nu weer alleen het persoonlijke blog van Gijsbert van der Sleen. Sinds de pre-historie van internet ben ik overtuigd van de mogelijkheden die het online kanaal biedt aan bedrijven om dingen anders en beter te doen. Sindsdien ben ik altijd betrokken geweest bij initiatieven die het gebruik van internet stimuleren. Ik probeer dingen zo simpel mogelijk te maken, resultaten te bereiken en op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen.

Meer dan 15 jaar ervaring met digital marketing, opgedaan bij- en voor veel mooie organisaties. Mijn expertise ligt op de gebieden:

 
  • Organisatie inrichting:
    Meer rendement halen uit digital marketing door het in balans brengen van de strategie, management, processen, afdelingen, mensen en competenties.
  • Strategie:
    Vertalen van marketing-, sales- en service doelstellingen in een digital marketing strategie.
  • Performance verbeteren:
    Het opstellen en implementeren van digital marketing balanced scorecards (gericht op de hele organisatie, niet alleen het online kanaal)
  • Interim & programma management

Overige activiteiten:
In 2008 gastdocent bij de ‘Masterclass Internet Marketing Strategie’ van Neyenrode.

In 2011 gastdocent ‘Managing Digital en E-commerce teams‘ de Postdoctorale leergang Digital Marketing en E-commerce van Beeckestijn Business School.

Initiatiefnemer van het ‘E-Business Managers Platform’ (EBMP), een netwerk van E-Business executives en managers, verantwoordelijk voor de E-Business strategie en implementatie binnen grote organisaties. Dit platform wordt ondersteund door een LinkedIn group. Jaarlijks worden 8 bijeenkomsten gehouden.

Initiatiefnemer ‘E-Business Monitor’ een online platform dat een internationale benchmark biedtvan E-Business readiness (organisatie volwassenheid), enablers (E-Business Net Promoter Score) en performance (KPI benchmark).

Meer informatie over mij online:

Nog meer weten? Neem dan snel contact op! Bel: 070 212 3280 of stuur een email: gijsbert.vandersleen@maxx-online.nl.

Contactgegevens:
maxxonline:.

Julianastraat 25
2282 RL Rijswijk zh

T: 070 212 3280 // + 31 6 39 76 53 29
W: www.maxx-online.nl
E: info@maxx-online.nl

KVK | 27348482
ING |  47.55.138

BTW | NL144589163B02

Algemene voorwaarden.