Hoe richt je een digital marketing organisatie in?

0

De ‘Digital marketing team organisatie survey 2009′ is gestart!

maxxonline:. digital en internet marketing organisatie

maxxonline:. digital en internet marketing organisatie

Er is een online survey opgezet om de inrichting van de digital marketing teams bij de top 500 organisaties (wereldwijd) inzichtelijk te maken. De doelstelling van deze survey is om vast te stellen welke mensen, competenties en structuur het beste rendement voor digital marketing teams opleveren. Onderdelen die onderzocht worden zijn:

  • focus van digital marketing
  • grootte van het digital marketing team
  • budgetten (team en out of pocket) voor digital marketing teams
  • aansturing (governance), taken en verantwoordelijkheden
  • kern competenties nodig om een digital marketing kanaal optimaal te benutten.

Doelgroep
Doelgroep voor dit onderzoek zijn digital marketing en/of online kanaal specialisten van top 500 bedrijven (wereldwijd). Ben je ook benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat en hoe het nu eigenlijk echt zit het organiseren van digital marketing teams? Doe dan mee met het online onderzoek. Het invullen hiervan duurt ongeveer 10 minuten.

Resultaten
Alle deelnemers die voldoen aan de eisen krijgen natuurlijk inzicht in het eindrapport. Eindresultaten van het rapport omvatten:  internet marketing focus, internet marketing team omvang, internet marketing team en out of pocket budgetten, internet marketing team verantwoordelijkheden (governance) en internet marketing team kern competenties.

Afhankelijk van het aantal respondent, worden ook sector specifieke kenmerken geanalyseerd en als bonus natuurlijk een inzicht gegeven in de specifieke situatie van uw organisatie.

Meedoen
Als je wilt meedoen aan deze survey, ga dan naar de survey website.

Als je denkt dat deze survey voor iemand anders interessant is, stuur dan alsjeblieft deze post of de link naar de survey door.

Als je nog vragen hebt neem dan contact met mij op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>