Communities & netwerk

Ik geloof sterk in het verbinden van mensen, kennis en expertise. Daarom steek ik veel tijd in het faciliteren van een aantal netwerken & communities. Voor GROUP7 maar ook op andere manieren.

E-Business Managers Platform

In 2007 gestart is het E-Business Managers Platform uitgegroeid tot het netwerk platform voor directeuren en managers met een eindverantwoordelijke functie in E-Business, E-Commerce, Multi-Channel, Digital Marketing of Online bij grote en middelgrote organisaties (meer dan 250 mln euro omzet of meer dan 500 medewerkers). Ik faciliteer met veel plezier een aantal inhoudelijke bijeenkomsten per jaar.

Doelstelling is om een netwerk op te bouwen en kennis & ervaringen te delen en op basis daarvan te leren.

word lid meer informatie

 Cross-Channel Innovation

Bedrijven moeten transformeren om hun klanten in alle contactpunten goed te kunnen bedienen. Daarom is innovatie op het gebied van Cross-Channel essentieel! Deze LinkedIn groep is een netwerk van specialisten die geïnteresseerd zijn in het delen van kennis en expertis om op basis daarvan hun organisatie (en zichzelf) op een hoger plan te brengen.

Elk lid van dit netwerk is een ambassadeur en heeft dezelfde rechten van uitnodigen als alle anderen. Doe mee en deel je kennis.

doe mee!