Binnenkort resultaten onderzoek digitale marketing organisatie

0
Resultaten onderzoek digitale marketing organisatie verwacht

Resultaten onderzoek digitale marketing organisatie verwacht

Het onderzoek ‘Digital marketing organisaties 2009′ is afgesloten. De resultaten worden eind November verwacht. Alle deelnemers bedankt voor de tijd en de informatie.

Voornaamste vragen die beantwoord zijn: Hoe groot moet het team zijn? Waar moet het team rapporteren? Welke activiteiten horen wel/niet binnen een digital marketing afdeling thuis?

Over het onderzoek:
Er is een online onderzoek gehouden om de inrichting van de digital marketing bij de top 500 organisaties (wereldwijd) inzichtelijk te maken. De doelstelling van deze survey is om vast te stellen welke mensen, competenties en structuur het beste rendement voor internet marketing teams opleveren. Onderdelen die onderzocht worden zijn:

  • focus van internet marketing
  • grootte van het online marketing team
  • budgetten (team en out of pocket) voor digital marketing organisaties
  • aansturing (governance), taken en verantwoordelijkheden
  • kerncompetenties nodig om een internet marketing kanaal optimaal te benutten.

Doelgroep
Doelgroep voor dit onderzoek zijn digital marketing en/of online kanaal specialisten van top 500 bedrijven (wereldwijd). Ben je ook benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat en hoe het nu eigenlijk echt zit het organiseren van digital marketing teams? Doe dan mee met het online onderzoek. Het invullen hiervan duurt ongeveer 10 minuten.

Resultaten
Alle deelnemers die voldoen aan de eisen krijgen natuurlijk inzicht in het eindrapport. Eindresultaten van het rapport omvatten: internet marketing focus, internet marketing team omvang, internet marketing team en out of pocket budgetten, internet marketing team verantwoordelijkheden (governance) en internet marketing team kern competenties.

Afhankelijk van het aantal respondent, worden ook sector specifieke kenmerken geanalyseerd en als bonus natuurlijk een inzicht gegeven in de specifieke situatie van uw organisatie.

Als je nog vragen hebt neem dan contact met mij op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>